Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Pakiet ciężkich ładunków.
Autor Wiadomość
BaTonek 
VS Omega Pilzno

Wiek: 23
Dołączył: 30 Sty 2013
Posty: 17
Skąd: Sieradz
Wysłany: 2013-02-15, 14:18   Pakiet ciężkich ładunków.

Edytowane przez Ekualizera i połączone ze sobą, trzy mody:

1 Specjalny pakiet ciężkich ładunków
2 Żuraw Liebherr KVN
3 Realne firmy i loga

ad 1
Współautor: Luke Mundt, Ricardo Neisse, Uallace Moreira i Junior Mod.
Konwersja: Carlos Silva

ad2
Autor nieznany

ad3
Autor nieznany

Działają na wersji gry 1.3.1
Dodaje nowe ładunki ( nie podmienia istniejących )
Aby otrzymywac je w grze, trzeba mieć rozwinięty perk od Ciężkich ładunków

Starałem się nadać gabarytom polskie nazwy, jesli uważacie że powinienem coś zmienić w nazewnictwie to piszcie pod tematem
tonaż tych ładunków wacha się od 39 do 55 ton




Download

----------------------------------------------------------------------
Update only

Zmiany w tonażu na realistyczne:

Chamine Refrigerada 42t ( Nie umiem tego przetłumaczyć)
Kociol parowy 155t
KVN Kran 39t
Caterpillar 27t
Czesci do Elektrowni 115t
Reaktor 250t

Podmienić tylko i wyłącznie ten plik !
Jest to wersja eksperymentalna, moze nastąpić problem z fizyką jazdy

Download


----------------------------------------------------------------------

update only - balanced

Zbalansowany update pod silniki 750 koni
Zauważyłem że fizyka gry nie radzi sobie dobrze z ciężarami rzędu 250 ton, dlatego zmieniłem je na takie, które umożliwiają rozgrywkę
W razie kłopotów z ruszeniem należy odczepić i podłączyć ponownie naczepę

Reaktor 130t
Kociol parowy 105t
KVN Kran 39t
Caterpillar 27t
Czesci do Elektrowni 95t


Podmienić tylko i wyłącznie ten plik !


Download
_________________
VS Omega Pilzno

 
 
 
laska 

Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 4
Skąd: środa wlkp
Wysłany: 2013-03-02, 19:15   

świetny mod ale u mnie nie działa czy możecie wstawić wersję na 1.2.5.
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-02, 22:19   

Zainstaluj patcha na 1.3.1 albo kup oryginalna grę jak nie masz bo wątpię, że komuś się zechce fizykę edytować
 
 
 
laska 

Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 4
Skąd: środa wlkp
Wysłany: 2013-03-06, 20:25   

zainstalowałem patcha1.3.1 i ten mod i nic nie zmienił w grze
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-06, 22:58   

Dodaj mi kilka zzzzzz przed nazwą moda i prześpij się
 
 
 
laska 

Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 4
Skąd: środa wlkp
Wysłany: 2013-03-09, 12:38   

nie czaję o co chodzi możesz jaśniej :-/

[ Dodano: 2013-03-09, 13:56 ]
gdzie muszę dopisać te zetki już w folderze mod po wypakowaniu i co znaczy że trzeba mieć rozwinięty perk od Ciężkich ładunków mam wszystko na maksa jeśli chodzi o umiejętności
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-09, 14:27   

Klikasz prawym na tym modzie > zmień nazwę, i dopisujesz zzzzz przed nazwą.
 
 
 
laska 

Dołączył: 04 Lut 2013
Posty: 4
Skąd: środa wlkp
Wysłany: 2013-03-15, 11:18   

kolego nadal nic nie wiem co robię żle ale kilka modów już wgrałem i jest ok a tego coś nie mogę ogarnąć masz może jeszcze jakieś pomysły :-x :evil:

[ Dodano: 2013-04-13, 20:21 ]
OK KOLEDZY PROBLEM ROZWIĄZANY MOD DZIAŁA TRZEBA BYŁO TYLKO W SAMEJ GRZE WEJŚĆ W EDYTORA PROFILU I ZAZNACZYĆ TEN MOD PO PROSTU INNE PO WGRANIU BYŁY ODZNACZONE AUTOMATYCZNIE TER AZ ŚMIGA NAWET BEZ DODAWANIA ZETEK

[ Dodano: 2013-04-13, 20:51 ]
OK KOLEDZY PROBLEM ROZWIĄZANY MOD DZIAŁA TRZEBA BYŁO TYLKO W SAMEJ GRZE WEJŚĆ W EDYTORA PROFILU I ZAZNACZYĆ TEN MOD PO PROSTU INNE PO WGRANIU BYŁY ODZNACZONE AUTOMATYCZNIE TER AZ ŚMIGA NAWET BEZ DODAWANIA ZETEK JEDNO ZE ZDJĘĆ

[ Dodano: 2013-04-13, 20:53 ]
PRZEPRASZAM ZA TO ZDJ. ALE NIE UMIEM DOPASOWAĆ ROZMIARU

ets2_00172.png
Plik ściągnięto 242 raz(y) 238,26 KB

 
 


Wysłany: 2013-04-23, 21:25   

Oczekuje na akceptację
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-04-23, 23:23   

Kliknąć Download? <facepalm>
 
 
 


Wysłany: 2013-04-24, 23:14   

Oczekuje na akceptację
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek