Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Cryzys3
2013-06-10, 02:05
Cd-keye ets2
Autor Wiadomość
Cryzys3 
Moderator
Brat Ramzesa



Wiek: 29
Dołączył: 25 Paź 2012
Posty: 242
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-11-27, 22:19   

woniu napisał/a:
Ja rozumiem Twoje obawy, ale zobacz ilu mam zadowlonych klientów i ani jednej skargi. Ja nikogo nie zmuszam przecież, nie chcesz nie kupuj :)


On też tak miał dopiero po kilku MC okazało się iż klucze to piraty
_________________
Moderator Grupy
 
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-28, 03:24   

Nie od razu zbanują CD-KEY do tego czasu ktoś się da nabrć i kupi a potem wystawi pozytywa.
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
RawT 
Moderator
B, C



Wiek: 29
Dołączył: 05 Gru 2012
Posty: 61
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-01-11, 17:39   

Ogólnie polecam tanie CD-Keye, bo one i tak pochodzą od producenta. A ich cena jest dlatego taka niska bo są to same klucze i w dodatku kupowane w hurtowych ilościach.
Sam kupiłem swój klucz na allegro za 9.90zl i do dziś nie mam problemów. Zainstalowałem patche ze stronki producenta, mam setny lvl i dalej wszystko działa. Nie rozumiem dlaczego obsługa forum tak się zapiera...
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2013-01-12, 21:08   

Nie, że się zapiera ja sąsiadowi poleciłem ETS2 z allegro:) Piszę porostu o swoich obawach. Gra po ponad miesiącu nadal mu działa :)
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
RawT 
Moderator
B, C



Wiek: 29
Dołączył: 05 Gru 2012
Posty: 61
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-02-08, 10:33   

Cofam swoje słowa i zwracam honor! :-> Po zainstalowaniu najnowszej łatki, gra odrzuciła key. Jestem zawiedziony i zły na siebie że dałem się tak zrobić w bambuko :evil:

No cóż, człowiek uczy się na błędach, a mi to w szczególności wystarczy jeden.
Teraz z kasa ciężko, bo tydzień siedzę w domu i wszystko mam wyliczone ;-)
Ale na pewno jak wpadnie gotówka w me łapki, robię zakupy w empiku.
Szkoda kurcza.. Myślałem że chociaż tutaj zaoszczędzę 8-)

Pozdro 600 i oby to była, nauka dla potomnych :mrgreen:
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-02-08, 11:51   

Wersja BOX ;) tyle w temacie
 
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-08, 12:16   

Nie polecam brać kluczy z Allegro, bo po wejściu patcha 1.3.0 wszystkie klucze są sprawdzane i te lewe zostają odrzucone. Lewe tj. na przykład od autora tematu.
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-08, 14:11   

Wyczytałem na oficjalnym forum ETS2, że zostało wypuszczonych 120 000 kluczy do gry, ale tylko z aktywnością do trzeciego patcha. I teraz wszystko się zgadza, niektórzy dorwali jakimś hurtem te klucze i sprzedają na allegro po okazyjnych cenach. Teraz wyszedł czwarty patch i zaczynają się problemy. Reasumując kto zainstalował patch 1.3.0 i zainkasował błąd klucza w ETS już nie zagra.
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-02-09, 01:47   

Zagra jak kupi normalny klucz. Wersja BOX zawsze jest najlepsza.
 
 
 
RawT 
Moderator
B, C



Wiek: 29
Dołączył: 05 Gru 2012
Posty: 61
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-02-09, 14:10   

Są takie wersje gier, kupowanych elektronicznie, że działają tylko na komputerze na którym zostały raz zainstalowane. Każdy format, reinstalka gry kończy się fiaskiem, bo gra odrzuca klucz. Tz. jednorazówki
 
 
skyline89 

Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 18
Skąd: ja mam wiedziec :E
Wysłany: 2013-02-09, 16:05   

RawT gra pc w formie OEM ? podasz jaka nazwe gry bo mnie to zainteresowalo ?
_________________
Przepraszam za brak Pl znakow ale moj system ich nie posiada.
 
 
KARAS 
Moderator



Wiek: 78
Dołączył: 24 Maj 2012
Posty: 119
Skąd: Częstochowa
Wysłany: 2013-02-09, 18:52   

skyline89, NFS któraś część ma limit trzech instalacji np.
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-09, 19:23   

Spore ma limit trzech instalacji na przykład.
_________________

 
 
Cryzys3 
Moderator
Brat Ramzesa



Wiek: 29
Dołączył: 25 Paź 2012
Posty: 242
Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-02-20, 17:12   

Poszukałem i znalazłem

Klucze z AleDrogo

Afera z Kluczami
_________________
Moderator Grupy
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-02-21, 09:52   

Dobre artykuły, dlatego dalej uważam, że box jest najlepszy.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek