Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Patch 1.2.5 do ETS2
Autor Wiadomość
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-14, 18:08   Patch 1.2.5 do ETS2

Wyszedł najnowszy patch:)

Dla nie posiadających jeszcze wersji 1.1.3 tutaj download:

:arrow: Wersja 1.1.3

INFO NA SCS

Torrenty
>>DOWNLOAD<<

chomik
>>DOWNLOAD<<

Na życzenie:
RapidShare


Co najważniejszego dla mnie(i co zrozumiale przetłumaczone):

DAF - licencjonowana marka
Wprowadź swoją nazwę w profilu ze znaków spoza ASCII
Lepszy automatyczny system Load / Save
Poprawki w tablicach rejestracyjnych do SK, NL, FR, I, S, BE,
Zmiana w symulacji zmęczenia
Nowe przekładnie do każdego samochodu
Dostosowany układ kierowniczy
Autobus AI dodano do pojazdów
Poprawa obsługi AI - prędkość, przyspieszenie i hamowanie
Zmniejszono podświetlenie w volvo
Dodano do opcji suwak prawdopodobieństwa opadów, suwak Intensywność hamowania.



Dzięki dla DarkDesire za uzupełnienie.
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
Ostatnio zmieniony przez Cryzys3 2012-11-14, 20:34, w całości zmieniany 5 razy  
 
 
 
DarkDesire
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 18:15   

+ zwiększono maksymalny poziom (do 150 lvl);
+ 200 pojedynczych zmian w mapie gry;
+ poprawiono wskazania GPS;
+ nowe języki - koreański, wietnamski i chiński [akurat mało istotne ] :-P ;

To by były wszystkie zmiany :-)
 
 
RadolSzczecin
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 19:19   

Wow :-D - nie zauważyłem i zrobiłem moda jeszcze narazie bez tego...a szkoda :-/
 
 
Kubanosa
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 19:24   

Możesz wrzucić na inny serwer niż chomikuj, bo nie mam transferu.
A z torrentów nie mogę pobierać (zablokowane przez dostawcę).
 
 
wojcio935
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 19:55   

Mam problem. Wyskakuje mi okienko, że nie można odnaleźć Ets2 w tym systemie, ale jest zainstalowany i działa. I dalej pisze tak. Zainstaluj ponownie ets2, a następnie powtórnie uruchom instalator poprawki.

Pomocy.

Z góry dzięki.
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-14, 19:57   

Na życzenie:
RapidShare

@up
wrzuć do folderu z grą?
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
wojcio935
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 20:01   

To samo :/
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-14, 20:02   

A może masz wersję 1.1.1? Jak tak to musisz zainstalować upgrade do 1.1.3 i dopiero wtedy 1.2.5.

P.S. Pomogłem to może wkońcu piwo od kilku dni na czczo jestem...
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
wojcio935
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 20:06   

Jak chce zainstalować 1.1.3 to pisze, że jest uszkodzony, a pobierałem z waszej stronki.
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-14, 20:10   

Trzeba pobrać z oficjalnej... ale zaraz też wrzucę na RS czekaj

Dla nie posiadających jeszcze wersji 1.1.3 tutaj download:

Skopjuj i wklej do przeglądarki:

https://rapidshare.com/#!download|60|1691844804|EuroTruckSimulator2_1_1_3_patch.exe|36570
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
Ostatnio zmieniony przez Mafia21 2012-11-14, 20:19, w całości zmieniany 2 razy  
 
 
 
wojcio935
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 20:11   

Oki. To czekam :)
 
 
RadolSzczecin
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 20:22   

Czy podczas jazdy (kariery) zauważyliście już jakieś znaczace róznice po instalacji tego nowego patcha ?

Ja , oprócz tej nowej opcji dotyczącej deszczu, mijałem już autobus na autostradzie.
Jest etż lekka modyfikacja na nawigacji dotycząca pokazywania naszej trasy do celu.

p.s.
Nie wiem jeszcze jakie zmiany dotyczą 'zmeczenia'

EDIT:
Mam rozpakowane wersjie 1.1.3 i tą aktualną 1.2.5 i sprawdzam też dokładnie pliki czy i gdzie są jakieś różnice
 
 
Michu_126p
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-14, 21:39   

RadolSzczecin, według mnie po aktualizacji na 1.2.5 moja Scania zaczęła się bardziej ślizgać. Podobno patrz ten zawiera również różne przełożenia skrzyni biegów w różnych pojazdach. Jeżeli się mylę, to poprawcie mnie.
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-14, 22:15   

Mafia21 napisał/a:
Nowe przekładnie do każdego samochodu


Michu_126p napisał/a:
Podobno patrz ten zawiera również różne przełożenia skrzyni biegów w różnych pojazdach.


To chyba o tym mówisz;)
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
Michu_126p
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-15, 17:01   

Boże, ale walnąłem byka, aż mi wstyd.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek