Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Zamknięty przez: Mafia21
2013-04-15, 23:16
Prace nad Ets2 Multiplayer. / Nie ma MP do ETS2
Autor Wiadomość
Kubanosa
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-26, 21:23   

Ruchu AI nie będzie w ogóle, gdyż trudno zsynchronizować go ze wszystkim graczami. Co do spania, nie mam bladego pojęcia. Trzeba zapytać twórców.
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-26, 21:31   

Bez AI to lekka kicha:( W mieście na czerwonym będziesz stał jako jedyny ;>
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2012-11-26, 21:34   

Nie jako jedyni bo będzie się latać konwojami ;D a spanie to lipa bo chyba byś musiał realny czas spać
 
 
 
RootKiller
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-26, 23:04   

Nie podejmowaliśmy jeszcze tematu "spania".
 
 
mareczekk 

Dołączył: 09 Sty 2013
Posty: 3
Skąd: poznań
Wysłany: 2013-02-03, 20:52   

Moim zdaniem najlepiej było by jakby każdy gracz mógł zrobić własny serwer i tam zapraszać kumpli(bo np. wieziesz towar o wartości 50.000 euro i jakiś noob wjeżdża ci na czołówke;p)
a z kumplami było by ok a w przypadku gdyby kolega chciał ci uprzykrzyć życie to dajesz mu bana.
 
 
RawT 
Moderator
B, C



Wiek: 29
Dołączył: 05 Gru 2012
Posty: 61
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-02-06, 18:22   

Jeżeli mam czekać do czerwca, a cały system ma pracować beż zastrzeżeń. Poczekam
Ale mam pytanie :mrgreen:
Jeżdżę bez tz. kagańca, czyt. ogranicznika prędkości(wiesz) 8-) Czy w multi też go nie będzie? Dacie graczowi możliwość kontroli nad prędkością?
Bo bardzo bym się zawiódł, jeżeli miałbym smycz :roll:
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-02-06, 18:25   

Na mp mody nie beda działać
 
 
 
RawT 
Moderator
B, C



Wiek: 29
Dołączył: 05 Gru 2012
Posty: 61
Skąd: Gdynia
Wysłany: 2013-02-13, 17:06   

A to bardzo niefajnie :-/ Rozumiem że inne modyfikacje nie będą działać, jednak wypadałoby dać możliwość wyboru tej opcji przez gracza. Gdy jeszcze gra mi działała :-x , lubiłem śmignąć 1500km trasę, np. z południowych Włoch na północ Anglii. I jakoś nie mam problemów z tym żeby dojechać na miejsce z zerowymi uszkodzeniami. Chociaż nie ukrywam, że jak prułem w grze 140km/h przez jakieś estakady, to bardziej mnie to wykańczało psychicznie, niż jazda prawdziwą skrzynią w ruchu miejskim :-D
Niemniej jednak, powinna być możliwość wyboru tej opcji i możliwość nadawania swego rodzaju 'rang ulicznych'. Ułatwiłoby to grubo bardziej rozpoznawania 'dobrego' i 'złego' kierowcy ;-)
Wszystko kwestia tego, czy Producent tegoż MP, poświęci czas(środki) na taką opcję..
Pewnie każdy gracz korzystałby z niej mądrze, ze świadomością utraty reputacji, a co gorsza utraty dostępu do serwera MP.
To tyle,
Pozdro ;-)
 
 
colt83 

Dołączył: 24 Paź 2012
Posty: 40
Skąd: Zamość
Wysłany: 2013-02-25, 17:11   

Dziwne ze nie bedzie ruchu AI, przeciez ruch moze powstac na serwerze, na kompach userow byloby wylaczone AI. Wtedy wszystko byloby zsynchronizowane.
Rozumiem, ze generowanie AI na wielu tysiacach kilometrow moze wydawac sie zapotrzebowaniem na potezny sprzet. Ale pamietajcie, ze to tylko wektory. Obrobka graficzna to juz nalezy do naszych komputerow
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-18, 20:19   

Wozy policyjne w pierwszej kolejności będę "zaliczał" trakiem na pełnej prędkości.
Bardzo kocham policje...
Super że będzie można zarządzać firmą. To rewelacja.
 
 
 
szczur 
brummi -fahrer


Dołączył: 14 Paź 2012
Posty: 58
Skąd: mazowsze
Wysłany: 2013-03-18, 21:04   

HandSaw napisał/a:
Wozy policyjne w pierwszej kolejności będę "zaliczał" trakiem na pełnej prędkości.
Bardzo kocham policje...
Super że będzie można zarządzać firmą. To rewelacja.


A niby skąd będziesz miał te wozy drogówki? hm?

Czasami to myślę: "ludzie to mają fantazję"
_________________

DSV-wirtualna spedycja
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-19, 14:05   

Utnę waszą konwersację bo projekt upadł.
 
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2013-03-19, 21:21   

skiba_12 napisał/a:
Utnę waszą konwersację bo projekt upadł.


Gdzie o tym pisza? :(
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-20, 16:05   

Była informacja na oficjalnej stronie MP. Teraz już nie podam bo nie pamiętam domeny a FP na FB usunęli.
 
 
 
Wowa 
Wowa

Dołączył: 10 Kwi 2013
Posty: 1
Skąd: NS
Wysłany: 2013-04-10, 19:46   

Witam . Sorki ze sie wam wtracam ale jedno pytanie . Nadal nie ma MP i sie nie zapowiada na to jak piszeie ?
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek