Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Wymagania sprzętowe - ETS 2 prawdziwe
Autor Wiadomość
Marlin
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-24, 16:58   Wymagania sprzętowe - ETS 2 prawdziwe

Witam, pewno wielu z was połapało się na wymaganiach sprzętowych z google niestety najczęściej są one błędne np:

http://gry.polygamia.pl/g...+Simulator+2/p/

a prawdziwe wymagania sprzętowe są następujące:

http://www.eurotrucksimulator2.com/about.php

Przetłumaczając na PL

Minimalne wymagania sprzętowe

Windows XP/Vista/7, Dual core CPU 2.4 GHz
2 GB RAM, Karta graficzna 256 MB pamięci
(GeForce 7600 GT klasa ta lub wyższa )

Polecane wymagania sprzętowe

Windows 7, Dual core CPU 3.0 GHz
4 GB RAM, Karta graficzna 1024 MB pamięci
(GeForce GTS 450 Klasa ta lub wyższa)
 
 
iXper
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-24, 18:49   

Nie wiem czemu podają takie wymagania, ale mi na procesorze AMD Athlon 64 3000+ 1,81Ghz (jeden rdzeń) gra działa płynnie na ponad niskich z dosyć dobrze wyglądającą grafiką. Miałem mega zaskoczenie jak zauwazyłem że da się grać bez scinek. Reszta kompa to : 2,5 GB RAM oraz ATI radeon 3850 hd. Mógłby mi to ktoś wyjaśnić ? : )
 
 
Scofield
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-24, 18:53   

Prawda jest taka że karta graficzna jest najważniejsza ....
 
 
jurcek
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-24, 22:30   

ja gram na najniższych z najwyższą rozdziałką na HP DV6 1110ew i 0 ścinek- ale grafika podła ;/
 
 
HunterBaka 

Wiek: 28
Dołączył: 28 Wrz 2012
Posty: 6
Skąd: śląsk
Wysłany: 2012-10-26, 07:40   

mój Pc to Procesor Intel Core i7 3770K Ram 16GB Karta Graficzna MSI Radeon 6990 4 GB i se śmiga
_________________
Hunter1989:)
 
 
 
seerreek
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-26, 22:31   

moze i racja karta graficzna, ja mam karte 256mb starej daty ale w HD to gra na max ustawieniach chodzi i nie narzekam, bardziej to Procesor sie liczy bo to on musi utrzymac gre w ruchu
 
 
brysiu28
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-30, 09:56   

A właśnie,że nie. Procesor też jest ważny ale miałem przypadek z battlefieldem 3 że na mojej starej karcie poprostu nie chciał się uruchomić, po wymianie karty i na procku intel core 2 duo 2.5ghz śmiga perfekcyjnie na wysokich detalach. Tak jak mówisz procek musi utrzymywać grę ale karta graficzna utrzymuje ją bardziej ;)
 
 
Malix
[Usunięty]

Wysłany: 2012-10-30, 14:41   

To ja mam Radka 4650(wersja 1GB) a muszę grać na średnich ;//
Muszę dodać że graficzna u mnie to najsłabszy komponent.
 
 
Cryzys3 
Moderator
Brat Ramzesa



Wiek: 29
Dołączył: 25 Paź 2012
Posty: 242
Skąd: Łódź
Wysłany: 2012-10-30, 15:06   

Odpaliłem ETS 2 na średnich detalach na takiej konfiguracji
- CPU : Intel Core 2 Duo E6300 1.8 Ghz
- RAM : 1 GB
- GPU : 128 MB (Nie pamiętam nazwy i modelu )
- Dysk : 80 GB SATA 2

Żeby nie było podana konfiguracja nie jest moja :-) . Tak więc wymagania są przesadzone
_________________
Moderator Grupy
 
 
 
jarolinho 
Mistrz

Wiek: 24
Dołączył: 16 Lis 2012
Posty: 3
Skąd: Gliwice
Wysłany: 2012-11-24, 14:47   

u mnie ETS2 śmiga na:
CPU 1,7GHz (jeden rdzeń)
RAM 1GB
GPU Ge Force 7900GT
Dysk 500GB
 
 
Bodzio 


Wiek: 30
Dołączył: 02 Lis 2012
Posty: 34
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2012-11-24, 15:16   

2500k @ 4.5 Ghz
2x4GB ddr3@1600Mhz
Gtx470 (default)
Śmiga na full (prawie, bo skalowanie tylko na 150%)


Ok. 30 Fpsów jak coś ;)
_________________
Życie kierowcy liczy się w kilometrach, a nie w latach. Ok. 550k km.
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek