Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Wywala na pulpit
Autor Wiadomość
Kolorowy 
Kolorowy

Dołączył: 16 Maj 2013
Posty: 2
Skąd: Łódz
Wysłany: 2013-05-16, 10:37   Wywala na pulpit

Siemanko jestem nowy.
Mam problem z ETS2, zainstalowałem mape european rebulding, wywala mnie do pulpitu, co mam robić ? :(
Proszę o pomoc i Pozdrawiam ! :-)
 
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2013-05-17, 09:44   

1. Wywal mapę z modów... odpal jak działa tzn. że mapa uszkodzona, nie działa pod daną wersją gry(możesz mieć np. 1.1.3 a mapa działa na 1.2.5 lub nowszej itd.) może Ci się mapa gryźć z innym modem.

2. Wywal wszytkie mody zostaw mapę europa rebulding... sprawdz czy działa dowiesz się czy nie gryzie się z jakimś modem i czy na pewno działa na danej wersji gry.

3. Dodaj do nazwy mapy ZZZZ czyli przykładowo nazwa mapy "europa.scs" nazwij "zzzzzzzeuropa.scs"

Pomogłem browar:D
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
Cryzys3 
Moderator
Brat Ramzesa



Wiek: 28
Dołączył: 25 Paź 2012
Posty: 242
Skąd: Łódź
Wysłany: 2013-06-04, 11:49   

Ile masz modów tylko ten na mapę ?? możliwe iż masz ich za dużo i się gryzą
_________________
Moderator Grupy
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek