Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Patch 1.3
Autor Wiadomość
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-07, 20:20   

Co fakt to fakt :P
 
 
kropka59
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-07, 22:15   

zainstalowałem patcha 1.3 - wszystko ok tylko mody nie chodzą - klucz z allegro przeszedł weryfikację, co więcej lepiej chodzi silnik gry.
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-07, 23:10   

Już wszedł nowy patch :) 1.3.1s. Przynajmniej na Steamie mi się pobrał, nie wiem jak na wersji bez steama.

BTW. Czy wy też jak jedziecie NA moście to się przyciemnia i nie pada deszcz, tak jak byście jechali POD nim? Widzę, że bugi coraz lepsze się zdarzają.
Jadę sobie z naczępą, wjeżdżam na wiadukt a mnie wywaliło na 10 m i uszkodzenia 17%, a naczepy 30% i nic nie zarobiłem -.-
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-08, 07:14   

Nie wiem kolego jak Ty to robisz, że codziennie gdzieś Cie wyrzuca, obija i po 20% uszkodzeń. Może reinstall, bo ja takich problemów nie mam.
 
 
colt83 

Dołączył: 24 Paź 2012
Posty: 40
Skąd: Zamość
Wysłany: 2013-02-08, 12:11   

A może czas zwolnić ;)
 
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-08, 12:12   

Nie, nie codziennie :D Widocznie jeżdżę w takie miejsca, gdzie się to zdarza. Jak zdarzy mi się jeszcze raz w tym samym miejscu, to je zaznaczę na mapie i wam pokażę.

Nie muszę zwalniać, jechałem wtedy około 50 km/h
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-08, 14:08   

Czekamy :)
 
 
kropka59
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-09, 10:13   

niby po wgraniu patha 1.3.1 miały działać mody i co sie okazuje. Ja na gaz i do przodu, a samochód do tyłu - coś chyba nie tak
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-02-09, 15:37   

To może ty masz coś nie tak? Temat w pomocy załóż.
 
 
 
kropka59
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-09, 19:33   

skiba_12 napisał/a:
To może ty masz coś nie tak? Temat w pomocy załóż.


tylko to nie jest cały czas, np. gdy wjadę do mechanika wtedy muszę wyjść do głównego ekranu i już jest ok

na innym forum spotkałem się przed chwilą z tym błędem, a więc nie tylko u mnie on występuje
 
 
creazykris 

Dołączył: 11 Lut 2013
Posty: 1
Skąd: Lubuskie
Wysłany: 2013-02-12, 19:47   Obroty silnika

Wszystko fajnie pięknie tylko w moim Manie na automacie ruszając na światłach obroty silnika drastycznie spadają poniżej skali wiec jest to denerwujący problem a przecież miało tego nie być. Jest jakaś rada na to albo jakiś mod?
 
 
Bodzio 


Wiek: 29
Dołączył: 02 Lis 2012
Posty: 34
Skąd: Bielsko-Biała
Wysłany: 2013-02-14, 15:54   

"Wprowadzenie screenshot managera oraz menedżera dodatków (modów), pozwalającego włączać i wyłączać konkretne dodatki, z poziomu menu gry."

Ten menadźer można używać cały czas czy tylko przy tworzeniu profilu? Pytam, bo jakoś nie widziałem, żeby dało się wybierać mody na istniejącym profilu. To by było bardzo głupie jak by tak faktycznie było. Robisz profil i dajesz mody, a później jak wyjdą inne to musisz robić nowy i grać od nowa.
Więc jak jest szoferzy?

[ Dodano: 2013-02-14, 18:41 ]
Teraz zobaczyłem. że jest coś takiego jak edycja profilu. Tam moża bawić się tym menadżerem modów.
_________________
Życie kierowcy liczy się w kilometrach, a nie w latach. Ok. 550k km.
 
 
colt83 

Dołączył: 24 Paź 2012
Posty: 40
Skąd: Zamość
Wysłany: 2013-02-19, 18:15   

Po aktualizacji do 1.3.1 nie dziala mi skip intro i zdjety kaganiec. czy ktos moglby podrzucic swoje dzialajace?

pozdrawiam
 
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-20, 06:02   

Skip Intro nie działa, bo nie jest kompatybilne z nową wersją, więc nikt ci swojego nie podrzuci, trzeba czekać, aż wyjdzie nowa wersja.
_________________

 
 
zmiotek 

Dołączył: 16 Gru 2012
Posty: 1
Skąd: Rz-ów
Wysłany: 2013-02-21, 17:37   

Wiadomo kiedy wyjdzie mod ściągający blokadę na tego patcha? Miałem stary mod, po wgraniu patcha miałem błędy w grze i go usunąłem i teraz można śmigać tylko 90 :(
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek