Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Patch 1.3
Autor Wiadomość
djhaxim
[Usunięty]

Wysłany: 2013-02-06, 20:07   Patch 1.3

Witajcie!

Oto co będzie zawarte w nadchodzącym patchu:
Poprawa dźwięków retardera i zmniejszenie jego głośności przy niskich obrotach.
Poprawki dotyczące obrotów na biegu jałowym, na automatycznej skrzyni biegów.
Poprawki w pracy sprzęgła oraz hamulców.
Dodanie licencji Iveco i Volvo wraz z wieloma drobnymi poprawkami dotyczącymi pojazdów tych marek.
Wprowadzenie screenshot managera oraz menedżera dodatków (modów), pozwalającego włączać i wyłączać konkretne dodatki, z poziomu menu gry.
Poprawki dotyczące akcesoriów dla Renault Magnum oraz nowe akcesoria dla Renault Premium.
Zwiększenie maksymalnego rozmiaru bufora wierzchołków. Dzięki temu gra obsłuży niektóre, bardziej złożone mody.
Możliwość stworzenia własnej tablicy rejestracyjnej.
Możliwość dodania własnego avataru do gry.
Możliwość wzięcia mniejszych pożyczek – dla tych dla których dotychczasowe oferty były zbyt duże.
Deszcz nie powinien już padać pod mostem.
Światła wsteczne działają dopiero po włączeniu silnika.
Poprawki dotyczące hamulca silnikowego i zmiany biegów.
Drobne poprawki na mapie.

Źródło: Ekipa ACR-Forum & Forum ETS2

Niestety ... u mnie po wgraniu patcha gra wykrywa klucz jako nieprawidłowy... :( klucz mam orginalny , już ponad 24 level i co teraz?? Klucz nieprawidłowy...
 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-06, 20:32   

Więc co odradzasz instalacje ? Wielkiego poziomu nie mam, ale od nowa znowu. Tobie współczuje 24poziomu..
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-06, 20:33   

A grę kupowałeś w pudełku czy klucz na Allegro? Bo jeśli na Allegro i do tego tanio, to na 99 %, jest to lewy i od tego patcha właśnie nie działa.

Ja kupiłem w pudełku za 70 zł i wszystko śmiga jak należy.
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-06, 20:37   

Weź mnie nie strasz! Już instaluje, zaraz zobaczymy

[ Dodano: 2013-02-06, 20:41 ]
U mnie nie ma problemu:) Wszystko pięknie się zainstalowało, działa, śmiga! Nawet ciężarówkę mi pod garaż odstawili :D
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-06, 20:43   

Nie straszę. Po prostu mówię prawdę. Przestraszyłeś się, bo masz keya z Allegro? Nie wszystkie są lewe, ale większość.

Mi także pod garaż i dostałem wiadomość, że przerwano zlecenie bez kar dla mnie. Szkoda, bo mam dużo rat do spłacenia ;x
_________________

 
 
colt83 

Dołączył: 24 Paź 2012
Posty: 40
Skąd: Zamość
Wysłany: 2013-02-07, 11:57   

Wchodze i... oczy 3x przecieram. O losie patch !

;-D


Ale zachowan AI przy kierunkowskazach nie zmienili mi :F
 
 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-07, 12:55   

U mnie też nie ;>
 
 
skyline89 

Dołączył: 26 Gru 2012
Posty: 18
Skąd: ja mam wiedziec :E
Wysłany: 2013-02-07, 13:23   

djhaxim: spokojnie wyjdzie pewnie patch do patcha (1.3.1 ) i bedzie wszystko ok :P
Swoja droga to te patche niby fajne niby jakies lewe ..
_________________
Przepraszam za brak Pl znakow ale moj system ich nie posiada.
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-07, 15:27   

U was też w nawigacji zmieniono wskaźnik paliwa, dodano wskaźnik uszkodzeń i wskaźnik snu? Czy to przez jakiegoś moda?
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-07, 16:13   

Razem z patchem zostało to zmienione i szczerze mówiąc bardzo mnie się to podoba ;)
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-07, 16:17   

A już myślałem, że coś napsułem. A jak wciśniecie F7, żeby na nawigacji przejść do ekranu uszkodzeń, to też wam się nie wyświetlają cyferki? Jeśli nie, to coś z patchem nie tak. Trzeba zgłosić i poczekamy chwilkę na nowego patcha.
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-07, 16:43   

U mnie jest ok :)

 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-07, 16:58   

A jak uszkodzisz ciężarówkę, to wyświetlają ci się tam cyfry? Pewnie to wina modów, więc za chwilę je wywalę.
_________________

 
 
Teof153 


Dołączył: 03 Lut 2013
Posty: 16
Skąd: Giżycko
Wysłany: 2013-02-07, 17:40   

Ty rzeczywiście jak uszkodziłem to nie ma cyfr ile %, ale to pewnie dlatego że teraz w tamtym pasku, gdzie jest wszystko, paliwo, zmęczenie i uszkodzenia to teraz jest graficznie przedstawiony stan uszkodzeń ;) Tak mnie się wydaje.
 
 
Verc 
Początkujący


Wiek: 22
Dołączył: 06 Lut 2013
Posty: 44
Skąd: Płock
Wysłany: 2013-02-07, 18:18   

Mi też, ale chciałbym szybko się przyjrzeć ile procent uszkodzeń, a nie domyślać się po jakimś wskaźniku, który jest strasznie mały.
_________________

 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek