Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Parę pytań
Autor Wiadomość
kkuzmicki 

Dołączył: 01 Lut 2013
Posty: 3
Skąd: DG
Wysłany: 2013-02-01, 20:08   Parę pytań

Witam :)
Na wstępie napiszę, że jestem tutaj nowy, zarówno na forum, jak i w świecie ciężarówek. Ostatnio nabrałem ochoty na kupienie ETS2, ale mam parę pytań związanych z tą grą:
1. Jak wygląda poruszanie się w tej grze? Mam na myśli to, czy możemy się zgubić na mapie, czy drogi są istnym labiryntem, czy może nie trzeba patrzeć zbyt często na mapę w celu sprawdzenia, czy skręcić na jakimś rozjeździe.
2. Czy gra pójdzie na Win8 64-bitowym?
3. Czy miasta na prawdę tętnią życiem, czy może są tylko zbiorem paru budynków i 3 skrzyżowań (Ci, którzy grali w Hard Truck 18 wheels of steel wiedzą o co chodzi ;) )?
4. Czy do gry jest dołączony edytor tras? Jeśli tak, to czy jest on prosty w obsłudze?
5. Czy w grze istnieje możliwość gry wieloosobowej? Jeśli tak, to na czym to polega?
6. Czy warto? Jestem laikiem w sprawach ciężarówek, ale zawsze lubiłem sobie zagrać w tego typu grę ;)

Za wszelkie odpowiedzi z góry dziękuję :)
 
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2013-02-01, 20:51   

Ad. 1 Jest GPS ktory Cie prowadzi.
Ad. 2 Mi idzie na Win8 Pro 64bit
Ad. 3 Nie pamietam jak to było w 18WOS... tutaj mamy drogi troszke wiekszy ruch i to tyle zobacz na YT.
Ad. 4 Jest. Dla mnie czarna magia.
Ad. 5 Nie. Pracują juz nad tym.
Ad. 6 Pobierz demo do 5lvl nie rozni sie niczym od pełnej wersji. Spodoba Ci sie kupisz full.

Weź przeczytaj FAQ ETS2 y góry znajdziesz link na belce. Pozdrawiam
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-14, 23:54   

Czołem panowie.
Pytanie.
Czy mogę ustalać trasy dla moich ciężarówek które kupie czy nie ma możliwości ingerowania w poczynania mojego pracownika?
Pozdrawiam
.
 
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2013-03-15, 22:05   

Brak możliwości ingerowania gdzie i z czym ma jechać Twój pracownik.
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-17, 19:36   

Hm, to spory minus dla tej gry. Zamiast rozbudowywać mapy mogli by nieco skupić się na temacie prowadzenia przedsiębiorstwa transportowego. Inaczej posiadanie aut traci tu zupełnie sens, szczególnie przy wysokich stawkach za fracht, nie ma powodu do zakupu aut.
No cóż.
Skwituję to tak: Przybyłem, Pojeździłem, Firmy nie założyłem. :(
Dosyć przyjemna gra.
W niektórych kwestiach odrealniona. np: Autostrady w Rzeszy. Jest ich trochę mało.
Ale to inny temat.
Pozdrawiam.
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-17, 23:27   

To jest symulator jazdy ciężarówką a nie przedsiębiorstwa transportowego.
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-18, 14:34   

Zgoda że to symulator. Lecz, co stoi kolego na przeszkodzie by twórcy gry wczuli się i rozbudowali choć jeden produkt po za standard?
Kilka ładnych lat jeździłem za granice i znam takie życie do bólu.
Skoro dali tu możliwość tworzenia firmy transportowej, dobrze by było by nie było to jedynie puste hasło.
Pozdrawiam.
 
 
 
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2013-03-19, 21:11   

@HandSaw ma racje powien być wybór na początku czy to ma być symulator czy symulator +tycoon ja jako fan strategi ekonomicznych nie pogniewał bym się...auta w leasing itd. wypas:)
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-20, 16:07   

Leasing dobry pomysł albo używane pojazdy.
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-21, 00:16   

Hm, Przydały by się zasuwane i rozsuwane firany w Tirku gdy robimy pauzy z grze.
Ciekawe czy ktoś na to wpadnie.
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-21, 09:39   

Są już tak modowane naczepy ale w chwili obecnej nie mogę Ci podać moda, wiem, że jest takich kilka już.
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-23, 00:30   

Hm, ok. A czy ktoś wpadł na pomysł dodania tablic ADR w trakcie wykonywania przewozu ADR-owskiego?
Nie mogę odpalić gry z uprawnieniami admina. Wypisuje mi komunikat o wyłączonej usłudze(?) lub wyłączonych z tą usługą skojarzonych urządzeniach (?)
O co tu chodzi?
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-23, 12:37   

Tablice ADR są w modyfikacjach np TC MEGA MOD albo TRUCKSHOP
co do drugiego pytania to nie wiem.
 
 
 
HandSaw 


Dołączył: 14 Mar 2013
Posty: 10
Skąd: Piaseczno
Wysłany: 2013-03-26, 23:05   

Gdzie znajdę soundtrack z gry?
 
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-03-27, 09:31   

Base.scs > sound > music
Pliki Desktop to sountracki z menu.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek