Ogłoszenie 
Aby poprawnie móc się zalogować należy najpierw przypomnieć sobie hasło!!! Proszę wszystkich o ponowne wgranie avatarów na swoje profile

Poprzedni temat «» Następny temat
Patch 1.2.5 do ETS2
Autor Wiadomość
Mafia21 
Moderator



Wiek: 31
Dołączył: 23 Paź 2012
Posty: 264
Skąd: Łaka
Wysłany: 2012-11-15, 17:40   

Michu_126p napisał/a:
Boże, ale walnąłem byka, aż mi wstyd.

na szczęście nie ortograficznego:) więc nie ma z Tobą źle:)

Patch 1.2.5 dodaje mandaty za jazdę jak się jest zmęczonym:( o ile dobrze pamiętam 150euro. Najgorsze jednak jest to, że mandat ten otrzymujemy co chwilkę:(
_________________
MOJA GALERIA ZAPRASZAM DO KOMENTOWANIA
 
 
 
RadolSzczecin
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-15, 18:43   

Ten mandat to chyba był cały czas.
Widze że zmienili kwotę z 300 na 150 i 'prawdopodobieństwo' występowania, dlatego może wcześniej wydawało się że nie ma mandatu wcale :-)
 
 
Kubanosa
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-15, 18:43   

Coś mnie bierze po zainstalowaniu tej aktualizacji.
Nie mam pojęcia czym to jest spowodowane, ale tracę coraz więcej pieniędzy.
Co chwilę mam stłuczkę, uszkadzam tira z niewyjaśnionych przyczyn.
Wcześniej mi się to nie zdarzało, a teraz, co chwilę uderzam w barierkę i -7000 euro w dupę za naprawę.
Zmniejszyli drogę hamowania, przyczepność czy co?
 
 
RadolSzczecin
[Usunięty]

Wysłany: 2012-11-15, 18:56   

Ta - widzę ze zmienili 2 parametry dotyczące hamulców:

patch 1.1.3 - oryginalne parametry
brake_torque: 16000.0
brake_torque_with_trailer: 8000.0

patch 1.2.5 - oryginalne parametry
18000.0
9000.0

___________________

W modzie, który dałem: 'Realistic Physics with Limit and InternalSound.scs' jest to jeszcze inaczej:
brake_torque: 16500.0
brake_torque_with_trailer: 8500.0

Takie też parametry są w modzie Realistic Physics Mod v1.5 - gdyby ktos chciał wiedzieć na jakich parametrach jeździ używajac tego moda.
 
 
danmar 

Dołączył: 27 Gru 2012
Posty: 2
Skąd: Żyrardów
Wysłany: 2012-12-31, 14:31   

Witam,
Wydaje mi się, że po zainstalowaniu patcha wolniej mi się ciągnik z naczepą zbiera.
 
 
skiba_12 
Moderator



Dołączył: 22 Paź 2012
Posty: 314
Skąd: Chełm
Wysłany: 2013-01-02, 10:50   

Ja nie odczuwam tego.

@Radol
Teraz można ustawiać siłę hamowania.
 
 
 
Warej 
Warej

Dołączył: 04 Gru 2012
Posty: 8
Skąd: Dąbrowa Białostocka
Wysłany: 2013-01-03, 00:07   

Faktycznie, wydłużyła się droga hamowania. Ale ciągnik z naczepą zbiera się tak samo jak bez tego patha.
 
 
 
Wyświetl posty z ostatnich:   
Odpowiedz do tematu
Nie możesz pisać nowych tematów
Nie możesz odpowiadać w tematach
Nie możesz zmieniać swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz głosować w ankietach
Nie możesz załączać plików na tym forum
Możesz ściągać załączniki na tym forum
Dodaj temat do Ulubionych
Wersja do druku

Skocz do:  

..:: Partnerzy ::..
Najlepsza strona o ETS2 w sieci
SCSMODS



Stworzył: Nimfomanek